Te simti adesea nemultumit de munca pe care o faci. Ai vrea sa iti stabilesti singur sarcinile, programul de lucru si modul in care iti gestionezi activitatea.

Nu esti suficient de apreciat pentru ceea ce faci si motivatia ta nu mai este aceeasi.

Banii nu iti ajung, iar rutina zilnica te oboseste. Ai vrea sa iei TU deciziile importante si sa iti conturezi singur propriul destin.

Solutia care iti va schimba viata!

Devino antreprenor

Schimba-ti statutul si te vei simti implinit. Infiinteaza-ti acum o societate!

Bucura-te de avantajele de a fi propriul tau sef:

  • Vei avea parte de autonomie, libertate si flexibilitate!

  • Vei avea un potential nelimitat de castig!

  • Vei avea libertatea de a lua decizii si de a experimenta lucruri noi!

  • Vei putea inspira pe altii prin viziunea afacerii tale!

  • Vei detine controlul asupra viitorului tau!

  • Si nu in ultimul rand te vei bucura de satisfactie si implinire personala!

CAT DUREAZA PROCESUL DE INFIINTARE A PROPRIEI FIRME?

 

Niciodata nu a fost mai rapid sa iti infiintezi propria firma!

Procesul de infiintare dureaza doar 3-5 zile de la depunerea actelor la Registrul Comertului.

CINE SUNT BENEFICIARII SERVICIILOR NOASTRE?

  1. Daca esti persoana fizica si doresti sa iti infiintezi pentru prima data un SRL sau PFA, conteaza pe ajutorul nostru! Infiintarea unei firme presupune timp si efort investit. Noi iti oferim o solutie prin care resursele investite de tine vor fi minime.
  2. Daca ai deja o firma si doresti sa iti infiintezi un nou SRL sau PFA, Infiintari Firme Online este echipa care te va ajuta. Daca faci parte din aceasta categorie, cel mai probabil nu dispui de timpul necesar pentru a sta la cozi si a te deplasa la Registrul Comertului. Investeste timpul tau in dezvoltarea si cresterea profitabilitatii afacerii tale. De infiintarea noii firme ne ocupam noi.

CUM SE DESFASOARA PROCESUL DE INFIINTARE A UNEI FIRME?

Procesul de infiintare a unui SRL sau PFA se desfasoara

Online!

Niciodata nu a fost mai simplu sa iti infiintezi o firma!

Nu trebuie sa te deplasezi si sa pierzi timp stand la cozi. Confortul tau este o prioritate pentru noi. Indiferent ca vrei sa iti deschizi un SRL sau PFA, procesul se va desfasura in:

Doar 3 pasi

Pasul 1

Trimite documentele pe email.

Pasul 2

Iti obtinem actele de la Registrul Comertului.

Pasul 3

Iti livram documentele prin email si curier.

CAND POTI SA INCEPI INFIINTAREA PROPRIEI FIRME?

Procesul de infiintare a firmei fiind online, lucrurile sunt extrem de simple. Trebuie sa ne trimiti documentele necesare si de restul ne ocupam noi. Nu trebuie sa iti rezervi timp special pentru a-ti infiinta firma, iar activitatile tale curente nu vor fi afectate in niciun fel.

CE SPUN CEI CU CARE AM COLABORAT?

Gabriella Beauty Center

"Apreciem profesionalismul, disponibilitatea in momentele cheie si buna comunicare cu angajatii ExpertMind. Avem onoarea de a lucra cu o echipa dedicata si proactiva, de incredere si care depune efortul necesar pentru a oferi solutii provocarilor noastre."

La Petite Jupe

"Inca de la prima intalnire cu echipa ExpertMind mi s-a oferit increderea si sprijinul de care aveam nevoie pentru a pune bazele societatii La Petite Jupe. Implicarea, respectul, promptitudinea si seriozitatea angajatilor este de laudat si de apreciat. Recomand cu caldura si fara ezitare serviciile Echipei ExpertMind!"

Caromtex Decor

"Multumesc echipei Expert Mind pentru profesionalismul de care dau dovada atat in activitatea prestata cat si in relatia cu partenerii. Respectul, colaborarea si implicarea angajatilor este de laudat. Recomand serviciile Expertmind fara ezitare."

CAT COSTA SA ITI INFIINTEZI O FIRMA ONLINE?

Tariful infiintarii unui SRL sau PFA online este foarte avantajos si accesibil oricui.

Apeland la echipa InfiintariFirme Online vei economisi peste 95 ore pe care infiintarea unei firme le presupune de cele mai multe ori.

Cat valoreaza timpul tau? Tu stii cel mai bine…

CAT COSTA SA ITI INFIINTEZI O FIRMA ONLINE?

O pereche de pantofi

Un parfum

Doua iesiri in oras

Bonus

Indiferent pentru ce pachet vei opta, START UP sau COMPLET, vei primi BONUS din partea noastra Deciziile interne necesare postinfiintarii unei firme (Decizia de prevenire si combatere a spalarii banilor si Decizia de numerotare facturi/chitante). In plus, te vei bucura de un beneficiu suplimentar ce consta in 12 luni de licenta gratuita pentru programul de facturare Smart Bill.

 

Valoarea bonusului oferit este de

150 de lei

Garantii

Pentru ca ne dorim ca totul sa decurga conform asteptarilor tale, iar primii pasi spre o cariera antreprenoriala sa fie incununati de succes, echipa InfiintariFirme Online iti garanteaza securitate si calitate.

Platforma securizata de transmitere a documentelor

Garantia returnarii banilor

Deschiderea pachetului la livrare

CE VEI PIERDE DACA NU ITI VEI INFIINTA ACUM O FIRMA