Politica de confidentialitate

Infiintari Firme Online asigura in totalitate confidentialitatea si siguranta datelor furnizate de vizitatorii si utilizatorii sai.

Instrainarea voita, transmiterea sau oferirea contra cost a datelor reprezinta o incalcare a legislatiei in vigoare si se sanctioneaza ca atare.

Informatiile transmise de utilizatori telefonic sau prin formularele de contact puse la dispozitie sunt stocate in baza de date in conformitate cu legislatia romaneasca.

In vederea oferirii celor mai bune servicii pentru dvs. si punerii la dispozitie a unor oferte cat mai personalizate, acest site poate folosi instrumente de tip cookies.

Totodata, vanzatorul isi permite sa foloseasca datele de contact ale cumparatorului pentru trimiterea de oferte sau mesaje de tip newsletter, doar cu acceptul acestuia din urma.

Pentru orice comentarii, lamuriri sau nemultumiri cu privire la continutul sau serviciile prezentate pe website-ul nostru, va invitam sa apelati cu incedere la consultantii nostri, la datele mentionate in sectiunea CONTACT.

ei au ales serviciile noastre

Dozerland

Echipa ExpertMind este una care a inteles cu adevarat ce inseamna serviciul pentru client.  

Caromtex Decor

Multumesc echipei Expert Mind pentru profesionalismul de care dau dovada in activitatea prestata.  

Konad Nail Art

Atat calitatea serviciilor cat si operativitatea echipei Expert Mind este ireprosabila.